EL DOBLE JOC DE CONVERGÈNCIA AMB L'A2


Alcaldes de CiU van a Madrid per a reclamar el desdoblament de la carretera mentre el seu partit "reflexiona"

Convergència i Unió està fent un doble discurs en relació al desdoblament de l’A2.

Per una banda el Govern de la Generalitat es mostra dubitatiu i parla, en boca del Director General de Mobilitat i del mateix Conseller de Territori, de reflexionar sobre la idoneïtat de desdoblar carreteres al costat d’autopistes de peatge. En definitiva, aigua al vi en el tema i cap pressa.

Per altra banda el mateix partit organitza una visita dels seus alcaldes a Madrid per a parlar amb els responsables de Fomento i les formacions polítiques al Congrés i demanar el desdoblament.

Aquesta visita la van organitzar el passat 13 de juny , sense cap resultat però amb profusió de publicitat als mitjans informatius gironins.

A banda d’aquest doble joc també cal denunciar que aquesta visita era una apropiació del tema, doncs sols s’hi van convidar alcaldes de CiU (alguns sense estar afectats pel traçat de l’A2) i un del PSC de Sils. El conseller comarcal d’ERC , Joan Garriga, s’hi va afegir en veure que no havien convocat ningú del nostre partit.

A ERC sempre hem reclamat que en un tema tan cabdal com aquest cal l’acció conjunta de totes les formacions polítiques i agents econòmics si socials. La foto dels alcaldes de CiU a Madrid no va precisament en aquesta línia.

Aquesta foto és una demostració de les incoherències i el doble joc polític de CiU. No ens enganyem, l’acció dels seus alcaldes no pot servir d’indulgència a la manca de coherència de l’equip d’Artur Mas.